27 Kasım 2014 Perşembe

Çok Gizli - So Undercover 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Çok Gizli – So Undercover 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Yapımı : 2011 – ABD


Tür : Aksiyon ,  Komedi


Süre: 94 Dak.


Yönetmen : Tom Vaughan


Oyuncular : Miley Cyrus ,  Alexis Knapp ,  Jeremy Piven ,  Joshua Bowman ,  Lauren Mcknight


Senaryo : Allan Loeb ,  Steven Pearl


Yapımcı : Rob Cowan ,  Allan Loeb


Molly ve eski polis olan babası özel bir dedektiftir. Birlikte yürüttükleri operasyonda beklenmedik şekilde başarılı olurlar ve Molly FBI’dan gizli bir görev için teklif alır. İlk başta bunu kabul etmek istemeyn Molly babasının borcu yüzünden görevi kabul eder. Molly’nin görevi Rus mafyasının önemli tanıklarından olan Alex ile yakın arkadaş olmak ve bilgi sızdırmaktır. Molly bu görev için kılık değiştirmek zorundadır.


Ergenlik çağında bir genç kız olan Molly Morris, FBI tarafından erişemedikleri tek alanı soruşturmakla ilgili görevlendirilir: Öğrenci kardeşliği! . Molly kendisini sert bir dedektiften, sofistike bir üniversite öğrencisine dönüştürür zira hedefi eski bir mafya liderinin kızını korumaktır. Listesindeki şüphelilere tek tek yakınlaşan Molly, şaşırtıcı biçimde kendisi de dahil olmak üzere hiç kimsenin göründüğü gibi olmadığını keşfedecektir.

Tom Vaughan tarafından yönetilen filmin senaryosunu Steven Pearl ve Allan Loeb beraber kaleme almış. Filmin başrollerini ise Miley Cyrus, Alexis Knapp ve Jeremy Piven paylaşıyor.


 



Çok Gizli - So Undercover 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder