29 Nisan 2015 Çarşamba

Çapraz Ateş 2011 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Çapraz Ateş – Haywire 2011 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Çapraz Ateş 2011 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Vizyon Tarihi:

13 Nisan 2012


Yapımı :

2011 – ABD


Tür :

Aksiyon ,  Gerilim


Yönetmen :

Steven Soderbergh


Oyuncular :

Gina Carano ,  Michael Angarano ,  Channing Tatum ,  Ewan McGregor ,  Michael Douglas


Senaryo :

Lem Dobbs


Yapımcı :

Gregory Jacobs


Mallory Kane,genç ve güzel gizli bir özel dedektiftir. Mallory’nin öğreticisi Kenneth Mallory’i hükümetin izin vermediği ve devletin başındakilerin bilmemeyi tercih ettikleri bir göreve yollar. Ancak Barcelona’da kurtarılması gereken bir rehine öldürülünce, Kenneth Mallory’i Dublin’e başka gizli bir dedektif, Paul  ile işbirliği yapması için gönderir.


Michael Douglas, Antonio Banderas, Ewan McGregor, Canning Tatum, Gina Carano gibi oyuncularıyla dikkati çeken aksiyon ve gerilim filmi ”Çapraz Ateş”ın (Haywire) yönetmenliğini Steven Soderbergh üstlendi.


Filmde genç, güzel ve işinin ehli özel dedektif Mallory Kane, hükümetin onaylamadığı ve ”derin devletin” tepesindekilerin bilmezlikten geldiği tehlikeli bir göreve gönderilir.


Sonrasında Dublin’de gizli dedektif Paul ile ortak çalışmak üzere başka bir göreve atanan Kane için asıl macera bundan sonra başlar. Kane, artık uluslararası bir seviyeye çıkan insan avından canlı çıkmak için bütün yeteneklerini ve kurnazlığını kullanacaktır. Yegane amacı, ülkesi Amerika’ya geri dönüp ailesini korumak ve kendisine bu ihanet komplosunu düzenleyenlerden intikam almaktır.


 



Çapraz Ateş 2011 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder