9 Ağustos 2015 Pazar

Edepsiz Kız 2010 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Edepsiz Kız – Dirty Girl 2010 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Edepsiz Kız 2010 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)

Vizyon Tarihi:

25 Mayıs 2012


Yapımı :

2010 – ABD


Tür :

Dram ,  Komedi


Süre:

90 Dak.


Yönetmen :

Abe Sylvia


Oyuncular :

Milla Jovovich ,  Juno Temple ,  Mary Steenburgen ,  Dwight Yoakam ,  Marcella Lentz-Pope


Senaryo :

Abe Sylvia


Yapımcı :

Jana Edelbaum ,  Robert Bevan


Herkes lise döneminden bir Edepsiz Kız hatırlar. Her okulda bir tane vardır ve Danielle de Norman Lisesi’nin Edepsiz Kızıdır. Yıl 1987 dir ve yer ise Norman, Oklahoma. Çiçekli kotlar ve tutuculuğun moda olduğu zamanlar… Danielle’nin aykırı tavırları özel eğitime mahkum edilmesine neden olur, bu zoraki sürgünde utangaç, gay eğilimli ve hiçbir arkadaşı olmayan Clarke ile tanışır. Uyumsuz öğrencilerin alındığı uyumsuzlar sınıfında, birlikte bir ev ödevi yapma mecburiyetinde kalan yeni ikili, kendilerine ödev olarak verilen, anne babaları olmaları beklenen ve bir çocuğu temsil eden “Joan” adını verdikleri bir un paketinin isteksiz ve bir o kadar da tuhaf anne babası olurlar. Clarke, azılı bir eşcinsel düşmanı olan babası tarafından askeri okula gönderileceği için umutsuzca kaçma isteği ile kıvranmaktadır. Böylece, ceplerinde beş kuruş olmaksızın 80’li yılların görkemli şarkılarının itici gücüyle, sıra dışı aile, asla oldukları gibi görünmelerine izin vermeyen küçük kasabadan kaçarak Kaliforniya’ya doğru yola koyulurlar…


Abe Sylvia’nın yönettiği ”Edepsiz Kız” (Dirty Girl) filmi, 1987 yılında Oklahoma’da geçiyor.


Juno Temple, Milla Jovovich, William H. Macy, Mary Steenburgen’in rol aldığı filmde aykırı tavırlarıyla okuduğu lisenin ”edepsiz kızı” olarak yaftalanan Danielle, uyumsuz öğrencilerin bulunduğu sınıfta özel eğitime mahkum edilir.


Filmde, utangaç, eşcinsel eğilimli ve hiçbir arkadaşı olmayan Clarke ile Danielle, bir ev ödevinde bir araya gelir. Clarke ve Danielle, ödev için bir çocuğu temsil eden, Joan adını verdikleri bir ”un paketi”nin isteksiz ve bir o kadar da tuhaf anne babası olurlar. Bu sıradışı aile, asla oldukları gibi görünmelerine izin vermeyen küçük kasabadan kaçarak, Kaliforniya’ya doğru yola koyulur.


 



Edepsiz Kız 2010 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder