8 Kasım 2015 Pazar

Darağacı 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Darağacı – The Gallows 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Darağacı 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 24 Temmuz 2015

Yapımı : 2015 – ABD

Tür : Gerilim , Korku

Süre: 81 Dak.

Yönetmen : Chris Lofing, Travis Cluff

Oyuncular : Cassidy Gifford , Mackie Burt , Ryan Shoos , Reese Mishler , Pfeifer Brown

Senaryo : Chris Lofing , Travis Cluff

Yapımcı : Jason Blum , Travis Cluff

Diğer Adı : Superstition


Küçük bir kasabanın okul müsameresi sırasında yaşanan bir trajedi herkesi şoke eden ölümle sonuçlanmıştır. Bu olaydan 20 yıl sonra, o müsamerede oynayan öğrenciler, olayı anmak adına oyunu tekrar sahnelemeye karar verirler. Ancak bazı kapanmış dosyaları bir daha hiç açmamak gerektiğini çok geç anlayacaklardır.

Küçük bir kasabadaki okulda, bir lisede sahnelenen oyun esnasında, başrolde oynayan talebenin ölümüyle sonuçlanan korkunç bir kaza yaşanmıştır. Kazanın tam yirmi sene sonra, lisenin talebeleri bu oyunu tekrar sahnelemek ve yarım kalan sahne performansını bitirmek isterler. Bu sayede yaşanan trajediden tam yirmi sene sonra; hayatını yitiren oyuncuyu da anma fırsatı yakalarlar.

Talebeler; sahnelenecek olan bu yeni oyunla beraber, geçmişte yaşanan acı olayı yıldönümde onurlandırmayı tasarılamaktadırlar. Ama bir takım talebeler, bu anma merasimini fırsat bilerek, kazanın ardındaki gizemi araştırmaya karar verirler. Bu süreçte, bir takım şeyleri olduğu gibi bırakmak ve geçmişe ait gizemleri fazla eşelememek gerektiğini olabilecek en korkunç biçimde tecrübelerler.


 



Darağacı 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder