6 Mayıs 2016 Cuma

Frankenstein 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Frankenstein 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Frankenstein 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 29 Ekim 2015

Yapımı : 2015 – ABD

Tür : Gerilim , Korku

Süre: 89 Dak.

Yönetmen : Bernard Rose

Oyuncular : Carrie-Anne Moss , Xavier Samuel , Tony Todd , Danny Huston , Carol Anne Watts

Senaryo : Bernard Rose

Yapımcı : Gabriela Bacher , Heidi Jo Markel


Bilim adamı Victor Frankenstein (Danny Huston), eşi (Carrie Anne Moss) ve asistan ekibi, mükemmel bir insan prototipi yaratabilmek için var güçleriyle çalışmaktadır. Amaçları bu prototip yardımıyla tedavisi olmayan hastalıklara çözüm bulmaktır. Sonunda bir insan yaratmayı başarırlar, ancak sonuç istedikleri gibi değildir. Zehirli iğneyle yaratığı öldürme planı işe yaramaz ve yaratık serbest kalır. Bu andan sonra bütün Los Angeles şehri büyük bir tehdit altına girecektir.

Marry Shelly’nin 1818 yılında yazdığı günden beri bir kahraman olmaktan ziyade, zaman zaman üzüldüğümüz zaman zaman sıkıntılarına hak verdiğimiz taraf tutamadığımız bir hikaye olmuştur her zaman. Bu sefer Frankenstein çok farklı bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.


Filmde, 3 boyutlu yazıcı ile oluşturulan ve sonra öldü diye çöpe atılan Frankenstein. Daha ayağa ilk kalkışı ile neyim ben? Beni kim yarattı? Bu dünyadaki görevim nedir? Gibi insani duyguları sergilemektedir. Ve daha önce izlediğimiz Frankenstein’lardan daha çok günümüze uygun bir film izleyeceğiz.


 



Frankenstein 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder