9 Haziran 2016 Perşembe

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı – Mr. Holmes 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 11 Eylül 2015

Yapımı : 2015 – ABD , İngiltere

Tür : Dram , Gizem , Suç

Süre: 103 Dak.

Yönetmen : Bill Condon

Oyuncular : Ian McKellen , Laura Linney , Hiroyuki Sanada , Frances de la Tour , Roger Allam

Senaryo : Jeffrey Hatcher

Yapımcı : Iain Canning , Anne Carey


1947’de artık 93 yaşına gelmiş ve emekliye ayrılmış Sherlock Holmes, 2. Dünya Savaşı’nın yıktığı Hiroşima’ya yaptığı ziyaretten yeni dönmüştür. Burada hafıza kaybına iyi geldiği düşünülen bir bitkiyi aramış, ancak harap olmuş bir ülkeyle karşılaşmıştır. İngiltere kırsalındaki evinde yanında sadece hizmetçisi Bayan Munro (Laura Linney) ve onun küçük oğlu Roger vardır.

Holmes, onu uzun yıllardır rahatsız eden çözülmemiş bir davayı çözmek için yeniden harekete geçtiğinde, bu kez hizmetçinin oğlunun yardımına ihtiyaç duyacaktır.

Hikâye 1947’de geçmektedir. Holmes uzun yıllardan beri Sussex’de kâhya kadın ve dedektif olarak yetiştirdiği oğluya emekli hayatını sürdürürken 50 yıllık çözümlenmemiş bir davanın aklından çıkmadığını fark eder. Holmes’un zekâsı eskisi gibi değildir, bu yüzden davanın küçük parçalarını yani öfkeli bir kocayla olan yüzleşmeyi ve güzel ama dengesiz kadının gizli ilişkisini hatırlar. Emekli olmuş ihtiyar Sherlock Holmes, güzel bir kadının da dâhil olduğu çözümlenmemiş davayla boğuşurken geçmişini anımsar.


 



Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder