25 Aralık 2014 Perşembe

İnşallah 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

İnşallah – Inch’Allah 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


İnşallah 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 21 Haziran 2013


Yapımı : 2012 – Kanada ,  Fransa


Tür : Dram


Süre: 102 Dak.


Yönetmen : Anaïs Barbeau-Lavalette


Oyuncular : Sabrina Ouazani ,  Carlo Brandt ,  Marie-thérèse Fortin ,  Evelyne Brochu ,  Sivan Levy


Senaryo : Anaïs Barbeau-Lavalette


Yapımcı : Luc Déry


Doktor olan Chloe, yaşamını Ramallah’taki Türk doktorlara yardım etmekle ve Kudüs’te yaşayan İsrailli bir asker olan kapı komşusu Ava ile geçirmektedir. Her gün uçurumun iki farklı yanını gören Chloe, birbirlerine düşman arkadaşları arasında köprü kurmaya çalışsa da her iki tarafa da aslında yabancı olduğunu fark edecektir.


Belgeselleriyle tanınan Fransız sinemacı Anais Barbeau-Lavalette’in ikinci uzun metrajlı işi olan filmin başrolünde ise en son Café de Flore filminde izlediğimiz Evelyne Brochu yer alıyor.


Chloe zamanını Ramallah ile Kudüs arasında paylaştırmaya çalışan genç bir Kanadalı doktordur. Ramallah’da Kızılhaç ile çalışmakta, Kudüs’te genç bir İsrail askeri olan arkadaşı Ava ile yan yana yaşamaktadır. Çatışmalara karşı oldukça hassas olan Chloe genç kadınların hamileliklerini gözlemlediği mülteci kampına gitmek için iki şehir arasındaki kontrol noktasından her gün geçmek zorundadır. Hastalarından Rand ile arkadaş olan Chloe işgal edilmiş bölgelere dair daha çok şey öğrenir ve Rand’ın ailesiyle daha çok vakit geçirmeye başlar. Çatışmanın tarafları arasında ikiye bölünen Chloe arkadaşları arasında köprü kurmak için elinden geleni yapar ama iki tarafa da yabancı kalmanın zorluklarını da yaşamaktadır.


 



İnşallah 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder