25 Aralık 2014 Perşembe

Kayıp Kız 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Kayıp Kız – Gone Girl 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Kayıp Kız 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 10 Ekim 2014


Yapımı : 2014 – ABD


Tür : Dram ,  Gerilim


Süre: 145 Dak.


Yönetmen : David Fincher


Oyuncular : Ben Affleck ,  Rosamund Pike ,  Boyd Holbrook ,  Missi Pyle ,  Neil Patrick Harris


Senaryo : Gillian Flynn


Yapımcı : Reese Witherspoon ,  Leslie Dixon


Nick Dunne (Ben Affleck), 5. evlilik yıldönümlerine kısa bir zaman kala eşi Amy’nin (Rosamund Pike) kaybolduğunu duyurur. Basın olaya büyük ilgi gösterir, polis seferber olur ancak kayıp kadın bulunamaz. Bu durum Nick’in üzerindeki baskıyı artırır, yalanları ve tutarsızlıkları göze batmaya başlar. Herkesin aklına tek bir ihtimal gelmektedir: Amy’i eşi Nick öldürmüş olabilir midir?


Amerika’nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadırlar. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Geri dönmeyince, polisin gözünde kocası Nick tüm şüpheleri üzerine çeker. Nick’in ise kafası karışmıştır çünkü üst üste rüyalarından karısı Amy’yi vahşice öldürdüğünü görmektedir. Nick masum olduğu konusunda ısrar etse de, çevresi yalanlar ve ihanet ağlarıyla kuşatılmıştır.


Fakat Amy de dışardan sanıldığı kadar masum değildir. Gizli günlüğünde yazanlar gün ışığına çıktıkça, onun gibi mükemmel bir kadından beklenmeyecek gerçekler de ortaya çıkacaktır. Amy’nin hayatta olup, olmadığı büyük bir muammadır.


 



Kayıp Kız 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder