14 Ocak 2015 Çarşamba

28 Gün Sonra - 28 Hafta Sonra Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

28 Gün Sonra – 28 Hafta Sonra Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


28 Gün Sonra - 28 Hafta Sonra Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


28 Gün Sonra – 28 Days Later 2002 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


28 Gün Sonra 2002 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 11 Temmuz 2003


Yapımı : 2002 – İngiltere ,  Hollanda ,  ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Gerilim ,  Korku , Seri ,


Süre: 113 Dak.


Yönetmen : Danny Boyle


Oyuncular : Cillian Murphy ,  Brendan Gleeson ,  Naomie Harris ,  Luke Mably ,  Christopher Eccleston


Senaryo : Alex Garland


Yapımcı : Andrew Macdonald


İngiltere’de bir genetik araştırmalar ensitüsünde bilimadamları insan doğasındaki şiddeti ve öfkeyi önleyebilmek amacıyla bazı tehlikeli deneyler yapmış ve bunun sonucunda ‘rage’ adını verdikleri bir virüs geliştirmişlerdir. Ancak bu araştırmalarda denek olarak maymunların kullanıldığını öğrenen hayvan hakları koruyucusu bir grup eylemci, bilimadamlarının maymunlara zarar verdikleri gerekçesiyle kendi yöntemleriyle deneylerin yapıldığı binaya sızarak korunaklı kafeslerde tutulan ve bilimadamlarının ‘rage’ virüsü aşıladıkları maymunlardan birini serbest bırakırlar.Fakat serbest kalan maymun kafesten çıkar çıkmaz eylemcilerden birine saldırır ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır.


film indir


İngilterede bulunan bir araştırma laboratuvarından yayılan ve kan yoluyla bulaşıp etkisini saniyeler içinde gösteren bir virüs ülkeyi tehdit etmeye başlar. Bunun için mücadele eden insanlar virüsle birlikte hastalığın etkisi altına giren insanlarla da mücadele etmek zorunda kalırlar.


Askerlerin yönetimindeki bir sığınağa ulaştıktan sonra ise hiç ummadıkları sorunlarla karşılaşmaya başlarlar.


Danny Boyle’un Kumsal (The Beach) filminin uyarlandığı romanın yazarı olarak bildiğimiz Alex Garland, yeni filmin senaryosunu yazmış. Kıyamet sonrası bir atmosferde geçen film, kimileri tarafından son yıllarda İngiltere’den gelen en iyi korku filmi olarak kabul ediliyor. Özellikle dijital kamerayla yaratılan atmosferi ile dikkat çeken yapımı kaçırmamakta fayda var.


http://www.efilmindir.org/wp-content/themes/ifilm/images/indir.jpg


28 Hafta Sonra – 28 Weeks Later 2007 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


28 Hafta Sonra 2007 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 13 Temmuz 2007


Yapımı : 2007 – İngiltere ,  İspanya


Tür : Bilim Kurgu ,  Gerilim ,  Korku , Seri ,


Süre: 100 Dak.


Yönetmen : Juan Carlos Fresnadillo


Oyuncular : Jeremy Renner ,  Rose Byrne ,  Imogen Poots ,  Harold Perrineau Jr. ,  Idris Elba


Seslendirenler : Ayça Bingöl ,  Volkan Severcan ,  Özden Ayyıldız ,  Hakan Vanlı ,  Aysun Topar


Senaryo : Juan Carlos Fresnadillo ,  Rowan Joffe


Yapımcı : Danny Boyle ,  Andrew Macdonald


Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır. Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir. Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır.


Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının yarattığı kaos kontrol altına alınmış ve insanlar yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan ordusu da, Londra’nın çeşitli yerlerinde düzenin sağlanması ve insanların güvenle evlerine yeniden yerleşebilmelerini sağlamak için yardım etmektedir.


film indirme sitesi


Fakat Rage virüsü, bütün planları alt üst edecek kadar tehlikeli ve sinsi bir virüstür. Herkesin, tehlikenin geçmiş olduğunu düşündüğü bir anda kenara çekilmiş ve çok daha tehlikeli bir şekilde yeniden harekete geçeceği zamanı beklemektedir. Nitekim evlerine geri dönebilmenin sevincini yaşayan bir ailenin ferdi, korkunç virüsü hala vücudunda taşımaktadır. Virüs ise yeniden ortaya çıkacağı en doğru zamanı beklemektedir.


Danny Boyle tarafından yönetilen ilk film 28 Gün Sonra’nın ardından beş yıl sonra çekilen bu devam filminde yönetmen koltuğunu, Bahis filminin yönetmeni ve senaristi Juan Carlos Fresnadillo devralıyor.


http://www.efilmindir.org/wp-content/themes/ifilm/images/indir.jpg



28 Gün Sonra - 28 Hafta Sonra Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder