14 Ocak 2015 Çarşamba

Daire 1303 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Daire 1303 – Apartment 1303 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Daire 1303 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 30 Ağustos 2013


Yapımı : 2012 – ABD


Tür : Korku


Süre: 115 Dak.


Yönetmen : Michele Taverna


Oyuncular : Mischa Barton ,  Rebecca De Mornay ,  Corey Sevier ,  Julianne Michelle ,  Jessica Malka


Senaryo : Michele Taverna ,  Kei Oishi


Yapımcı : Suzanne Girard ,  Michele Taverna


Diğer Adı : Oda 1303


Güzel bir ev buldunuz ve yerleşiyorsunuz. Sonra bir gün evinizde garip sesler, garip cisimler görüyorsunuz. İşte korku dakikalar bundan sonra başlıyor. 1303 no’lu dairenin karanlık geçmişiyle yüzleşme vakti. Bu evden tek kurtuluş yolunuz evin trajik hikayesini çözmeniz.


Bir anne kızın birbiriyle aşk/nefret ilişkisinin bir korku filmine dönüşmesini konu alan filmin yönetmenliğini Michele Taverna yapıyor ve başrollerini de Mischa Barton, Rebecca De Mornay ve Julianne Michelle paylaşıyor. Kanada’da çekilen filmi, Kei Ôishi’nin orijinal hikayesinden yeniden uyarlayan ise yine yönetmen Michele Taverna.


Şöhret düşkünü annesinin baskısıyla yetişen Janet Slate özgürlüğüne kavuşabilmek için kız kardeşi ve annesinden ayrılarak bir apartman dairesi kiralar. Tek istediği sakin ve huzurlu bir hayata kurmaktır.


film indir


Detroit’in yüksek katlı binalarından birinde bulduğu daire; serseri ve garip görünümlü apartman görevlisi, garip davranışlı komşuları ve duvarlardan gelen garip seslerle huzur vericiden çok ürkütücü yeni bir yaşam vaadetmektedir. Sabahları baş ağrısı ve vücudunda garip morluklarla uyanmasına rağmen anne evine dönmemeye kararlıdır. Erkek arkadaşı Mark ile geçirdiği bir gecenin ardından yaşadığı olaylar 13üncü kattaki dairesinde garip bir şekilde noktalanır.


 



Daire 1303 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder