22 Temmuz 2015 Çarşamba

Kara Köpekler Havlarken 2009 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Kara Köpekler Havlarken – Black Dogs Barking 2009 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Kara Köpekler Havlarken 2009 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)

Vizyon Tarihi:

19 Mart 2010


Yapımı :

2009 – Türkiye


Tür :

Dram ,  Macera


Süre:

88 Dak.


Yönetmen :

Mehmet Bahadır Er,  Maryna Er Gorbach


Oyuncular :

Erkan Can ,  Cemal Toktaş ,  Mehmet Usta ,  Ayfer Dönmez ,  Volga Sorgu


Senaryo :

Mehmet Bahadır Er


Yapımcı :

Mehmet Bahadır Er


Mahallenin iki afilli delikanlısı; Güvercinci Selim (Cemal Toktaş) ve Çaça Celal(Volga Sorgu), gökdelenlerin hemen yanında dar gelirli insanların yaşadığı bir mahallede oturup, yolun öteki tarafındaki lüks semtlerde Usta (Erkan Can) dedikleri birisinin hesabına otoparkçılık yaparlar. Selim sevdiği kız Ayşe (Ayfer Dönmez) ile evlilik planları yapıyordur. Çaça’yla en büyük hayalleri ise kendilerine ait bir otoparka sahip olmaktır. Selim’in sürekli gittiği güvercinciler lokalinden abileri Mehmet (Murat Daltaban)’in bir alışveriş merkezinin güvenlik ihalesini beraber alma teklifini kabul ederler. İşini elinden almak istedikleri güvenlik müdürü Sait ( Ergun Kuyucu ) durumu öğrenince Selim ve Çaça’nın hayatları birkaç gün içinde baş edemeyecekleri kadar hızlı değişir.


İstanbul’un varoşlarında geçen Kara Köpekler Havlarken, Selim ve Çaça isminde iki mahalle delikanlısının, prestij kazanma, sınıf atlama çabalarını ve şehirde verdikleri yaşam mücadelesini anlatıyor.


Yönetmen Mehmet Bahadır Er, filmin konusunu on beş yıl boyunca kendi mahallesinde yaşadıklarından esinlenerek senaryolaştırmış.


Goygoy, Zilzal gibi kısa filmleriyle birçok festivalde ödül alan Mehmet Bahadır Er, bu ilk uzun metraj filminde Ukraynalı yönetmen Maryna Gorbach’la bir araya geldi. Film, Rotterdam Film Festivali’ndeki ilk gösteriminin ardından 28. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde izleyiciyle buluşuyor.


 



Kara Köpekler Havlarken 2009 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder