6 Eylül 2015 Pazar

İz Sürücü 1979 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

İz Sürücü – Stalker 1979 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


İz Sürücü 1979 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Yapımı : 1979 – Rusya , Almanya

Tür : Bilim Kurgu , Dram , Fantastik , Gizem , Macera , Psikolojik

Süre: 163 Dak.

Yönetmen : Andrey Tarkovski

Oyuncular : Nikolai Grinko , Anatoli Solonitsyn , Aleksandr Kajdanovsky , Alisa Frejndlikh , Natasha Abramova

Seslendirenler : Vladimir Zamansky

Senaryo : Andrey Tarkovski , Boris Strugatsky

Yapımcı : Aleksandra Demidova

Diğer Adı : İz Sürücü


Bir nevi kıyamet sonrası gelecekte, isimsiz bir ülkedeyiz. Düşen dev bir meteor açıklanması güç olaylara sebep olmuştur. Yarattığı etki Zone adı verilen bir alanda etkili olmaktadır. Bu alanın ortasında yer alan bir odada insanlığın en derin tutkularını gerçek yapacağı söylenen bir güç vardır.

Dikenli teller ve askerlerle korunan Zone’a sadece zihinsel güçleri ve yeterli cesaretleri olan Stalker’lar girebilmekte ve eşlik ettikleri insanları odadaki güçle yüzleşmeye götürmektedirler. Kahramanımız da böyle bir Stalker’dır. Karısının itirazlarına rağmen bir bilimadamı bir de yazarı yanına alarak hayatının yolculuğuna çıkar.


Gri ve isimsiz bir kasabanın yakınında, askerler ve dikenli tellerle korunan Bölge bulunmaktadır. Karısının sayısız itirazlarına rağmen, karanlıkların içinden gelen bir adam çıkar. Bu adam İz Sürücü’dür. Sıra dışı zihinsel yetenekleriyle, insanları Bölge’nin içindeki, gizli dileklerin gerçek olduğu Oda’ya kadar rehberlik etmektedir. Bu kez, Bölge’ye yanında iki kişiyi götürmektedir; ilhamını kaybetmiş, alaycı ve yeteneğini sorgulayan bir yazarla, yolculuktan çok sırt çantasını önemseyen, sessiz bir profesör. Hiç kimsenin yaşamadığı Bölge’de, Oda’ya giden yol dolambaçlıdır. Oda’ya yaklaştıklarında, kurallar değişmeye başlar ve İz Sürücü kendini bir krizin içinde bulur.


 



İz Sürücü 1979 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder