30 Eylül 2015 Çarşamba

Kar Küreyici 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Kar Küreyici – Snowpiercer 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Kar Küreyici 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Yapımı : 2013 – ABD , Güney Kore , Fransa

Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram

Süre: 109 Dak.

Yönetmen : Bong Joon-ho

Oyuncular : Chris Evans , Ed Harris , John Hurt , Tilda Swinton , Jamie Bell

Senaryo : Bong Joon-ho , Kelly Masterson

Yapımcı : Park Chan-Wook , Tae-sung Jeong

Diğer Adı : Le Transperceneige


2031 yılında, küresel ısınmayı durdurmak üzere yapılan bir deney yanlış gitmiş ve dünya yeniden buzul çağına dönmüştür. Bu felaketten geride kalan az sayıda insan, Snowpiercer adı verilen bir trende yaşamak zorunda kalmıştır. Ancak trendeki insanlar yöneten ve yönetilen kesim olarak ikiye ayrılmıştır. Sürekli ezilen arka vagon halkı, artık bu duruma bir son vermek istemektedir.

Güney Koreli ünlü yönetmen Joon-ho Bong’un ilk İngilizce film denemesi olan Snowpiercer’da çok iyi bir oyuncu kadrosu bizleri bekliyor. Captain America filminden hatırladığımız Chris Evans’ın başrolde olduğu filmde Allison Pill ve Jamie Bell gibi genç oyuncuların yanı sıra, John Hurt, Tilda Swinton, Ed Harris gibi Hollywood’un usta isimleri de yer alıyor.

Filmin 2013 yılında ABD’de gösterime girmesi bekleniyor.

“Le Transperceneige” isimli çizgi romanın uyarlaması olan “Snowpiercer”, özünde dünya üzerindeki ekosistemi anlatan bir yapım. Küresel ısınmanın zararlarını önlemek için atmosfere 2014 yılında CW7 adı verilen bir gaz salımı yapılır. Beklenen etkinin aksine dünya yaşanılası bir yer olmaktan çıkar ve buzullarla kaplı, yaşamdan uzak bir yer haline gelir. Bu ölümcül etkiden kurtulmayı başaranlar ise Wilford’un yapmış olduğu yaşam treninde yerini alan şanslı azınlık ile trenin ihtiyaçlarını karşılamak üzere arka vagona hapsedilmiş olan halktır. Arka vagon halkı için her geçen gün yaşam koşulları zorlaşır ve bu düzene dur demeye karar verirler. Böylece 17 yıllık esaret hayatına isyan eden, Curtis önderliğindeki arka vagon halkı için var olma savaşı başlar


 



Kar Küreyici 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder