29 Aralık 2015 Salı

Cin 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Cin – Djinn 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Cin 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 23 Mayıs 2014

Yapımı : 2013 – Birleşik Arap Emirlikleri

Tür : Gerilim , Korku

Yönetmen : Tobe Hooper

Oyuncular : Aiysha Hart , Khalid Laith , Paul Luebke , Kristina Coker , May El Calamawy

Senaryo : David Tully

Yapımcı : Tim Andrew , Daniela Tully


ABD’de yaşamakta olan Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı bir çift, ülkelerine dönme kararı alır. Al Jazeerah Al Hamra bölgesinde çok lüks bir daireye taşınırlar. Her şey ilk başta güzel gözükse de bilmedikleri birşey vardır, evlerinin bulunduğu yerde başka yaratıklar da yaşamaktadır.

Djinn filmi Birleşik Arap Emirlikleri’nin ilk fantastik gerilim-korku filmi olma özelliği taşıyor. BAE’de gösterimdeki ilk haftasında 1 milyon dirhem (270,000 $) gişeye ulaşarak bu alanda da rekorun sahibi oldu.

Çocuklarını yeni kaybeden bir çift yeni taşındıkları yerde hayatları kabusa dönüşür. Küçük çocuklarının ölümüyle oldukça sarsılan yeni evli çift Khalid ve Salama evlerine dönerler. Evlerinde daha fazla yaşamayacaklarını anlayan çift taşınmaya karar verir.


Taşınacakları yerin adı Al Hamra´dır. Bu yerin adı, binalar yapılmadan önce orada bulunan terk edilmiş eski bir balıkçı köyünden almıştır. Al Hamra köyü, bir söylentiye göre kötücül ruhlar köy sakinlerini rahatsız ettiği için boşaltılmıştır. Khalid, yeni yere alışmaya ve yaşadıklarını atlatmaya çalışan Salama´nın yeterince güçlü olamadığını fark eder ve onun için endişelenir.


Acaba Salama´nın baş etmeye çalıştığı şey çocuğunu kaybetmenin travması mıdır ? Yoksa düşündüğü sebeplerin ötesinde bir güç müdür ?


 



Cin 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder