29 Aralık 2015 Salı

Labirent 1 - 2 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Labirent 1 – 2 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Labirent 1 - 2 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Labirent Ölümcül Kaçış – The Maze Runner 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Labirent Ölümcül Kaçış - The Maze Runner 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014


Yapımı : 2014 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Gizem


Süre: 113 Dak.


Yönetmen : Wes Ball


Oyuncular : Dylan O’Brien ,  Kaya Scodelario ,  Thomas Brodie-Sangster ,  Patricia Clarkson ,  Will Poulter


Seslendirenler : Mustafa Büyükçolak


Senaryo :  –


Yapımcı : Wyck Godfrey ,  Marty Bowen


Diğer Adı : Labirent Koşucusu


Thomas(Dylan O’Brien) adlı bir genç, beraberinde 60 çocukla birlikte bir labirente hapsolur. Uyandığında kendisini labirentte bulan Thomas ismi haricinde hiçbirşey hatırlamamaktadır. Thomas, Glade adını verdikleri bir tür kapalı kasabamsı alanda olduklarını öğreniyor. Burada yetişkinler yok. Sadece onlu yaşlarında erkek çocuklar var. Ve hepsinin de ayrı bir görevi. Bir şekilde hayata tutunmaya, bir şeyler yapmaya çalışırken, diğer yandan da bulundukları yerden çıkmaya çalışmaktadırlar.


Thomas bir anda uyanır ve yukarı doğru hareket halindeki bir asansörde olduğunu fark eder. Asansörün kapıları açılır ve karşısında kendi yaşlarında bir grup genci görür. Koloni gibi görünen bu grup onu bir kayranda karşılamıştır. Devasa büyüklükteki duvarlarla çevrelenen bu geniş alanda Thomas ne kendisini, ne ailesini ne de geçmişini hatırlayamaz. Dahası karşısındaki “Kayranlılar” da tıpkı kendisi gibi buraya nasıl ve neden getirildiklerini bilmemektedirler.


Tek bildikleri şey ise her sabah labirente gidilen dev bir kapının açıldığıdır. Güneş batarken ise her akşam kapı kapanır. Üstelik her 30 günde bir asansörle gruba yeni bir genç gelmektedir. Thomas’ın ardındansa beklenmedik bir şekilde, bir hafta sonra asansör labirente Teresa adında bir genç kızı bırakır. Thomas şimdi hem kayran sakinlerinin hem de geçmişte bir yerlerden hatırladığı bu labirentin sırrını çözmeye çalışacaktır.


Yönetmenliğini ve senaristliğini görsel efekt alanındaki deneyimi ile tanınan Wes Ball’un üstlendiği filmin genç oyuncu kadrosu ise Dylan O’Brien, Aml Ameen, Will Poulter, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee, Jacob Latimore, Blake Cooper gibi pek çok isim yer alıyor.


indir.jpg (654×98)


Labirent 2 Alev Deneyleri – Maze Runner: The Scorch Trials 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Labirent 2 Alev Deneyleri 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2015

Yapımı : 2015 – ABD

Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Gerilim , Gizem , Macera , Seri ,

Süre: 131 Dak.

Yönetmen : Wes Ball

Oyuncular : Dylan O’Brien , Thomas Brodie-Sangster , Kaya Scodelario , Giancarlo Esposito , Lili Taylor

Senaryo : T.S. Nowlin

Yapımcı : Wyck Godfrey , Marty Bowen

Diğer Adı : Labirent 2, Maze Runner 2


Labirent (Maze Runner) serisinin 2. filminde kahramanlarımızı çok daha zorlu bir mücadele bekliyor. Labirentten kaçan Thomas ve arkadaşları, bütün bunların sebebini anlamaya ve WCKD örgütünün gizemini çözmeye çalışırken kendilerini bir anda Alev (Scorch) adında, akla hayale sığmaz engellerle dolu bir yerde bulurlar. Burada onları yok etmek isteyen büyük güce karşı tüm yeteneklerini sergilemek zorunda kalacaklardır.


Kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekliyordur. Kıyamet sonrası bir manzarayla karşılaşan ve bir şekilde “değerli” olduklarına inanan gençler, kendileri için hazırlanan planların ikinci aşamasına geçtiklerinden haberdar değildir. Serinin bu bölümünde Thomas ve Kayranlı dostları şimdiye kadarki en zorlu mücadelelerini vermek zorundadır: İsyan olarak bilinen gizemli ve güçlü organizasyonun ne olduğunu bulmak.


indir.jpg (654×98)



Labirent 1 - 2 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder