17 Kasım 2016 Perşembe

Garfield 1 - 2 - 3 - 4 Boxset Türkçe Dublaj İndir

Garfield 1 – 2 – 3 – 4 Boxset Türkçe Dublaj İndir


garfield-1-2-3-4-boxset-turkce-dublaj-indir


Garfield – Garfield: The Movie 2004 Türkçe Dublaj İndir


garfield-2004-turkce-dublaj-indir-2


Orijinal İsim: Garfield: The Movie


Normal İsim: Garfield


Yapımı: 2004, ABD


Tür: Aile, Komedi , Seri ,


Süre: 80 Dakika


Yönetmen: Peter Hewitt


Oyuncular: Jennifer Love Hewitt, Breckin Meyer, Stephen Tobolowsky, Evan Arnold


Senaryo: Jim Davis


Yapımcı: John Davis, Michele Imperato


Özet:


Amerika’nın ve dünyanın en favori ve en tembel kedisi yıllarca beklenen filmi ile beyaz perdede. Live action adaptasyonu olarak sinemaya aktarılan film 2600 bölümlük çizgi romanı ve 260 milyon seveni ile dünyaya açılmayı bekliyor…

Hayatı paso yemek ve uyumaktan ibaret olan Garfield, sahibi Jon Arbuckle’ın eve Odie adında bir köpek almasıyla egemenliğini kaybeder. Alışık olduğu düzeni kaybeden Garfield, artık evi paylaşmak zorundadır. Bir gece Odie evden kaçırılır ve Garfield olanlardan kendini sorumlu tutar. Artık Garfield hırsızı bulup, Odie’nin tekrar eve dönmesini sağlamak istemektedir.


indir.jpg (654×98)


Garfield 2 – Garfield: A Tail of Two Kitties 2006 Türkçe Dublaj İndir


garfield-2-2006-turkce-dublaj-indir-2


Orijinal İsim: Garfield: A Tail of Two Kitties


Normal İsim: Garfield 2


Yapımı: 2006, ABD, İngiltere


Tür: Animasyon, Aile, Komedi , Seri ,


Süre: 86 Dakika


Yönetmen: Tim Hill


Oyuncular: Jennifer Love Hewitt, Bill Murray, Breckin Meyer, Billy Connolly, Judith Shekoni


Senaryo: Joel Cohen


Yapımcı: John Davis


Özet:


Tembel ve obur kedi Garfield ve yeni ölen sahibesi Lady Eleanor’dan miras aldığı Carlyle şatosunun sahibi olup, Garfield’e tıpatıp benzeyen kraliyet kedisi Prens ile yanlışlıkla yer değiştirirler. İlk başlarda tembel kedimize bu hayat ne kadar konforlu gelsede, çok geçmeden kraliyet kedisi olmamın aslında hiçde kolay olmadığını anlayacaktır.


indir.jpg (654×98)


Garfield Komedi Festivali – Garfield’s Fun Fest 2008 Türkçe Dublaj İndir


garfield-komedi-festivali-2008-turkce-dublaj-indir-2


Orijinal İsim: Garfield’s Fun Fest


Normal İsim: Garfield Komedi Festivali


Yapımı: 2008, ABD, Güney Kore


Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Seri ,


Süre: 79 Dakika


Yönetmen: Mark A.Z. Dippé


Oyuncular:


Senaryo: Jim Davis


Yapımcı: John Davis, Mark A.Z. Dippé


Özet:


Garfield her zaman dünyanın en komik, en çok sevilen ve en popüler kedisi olmuştur. Garfield, çizgi roman dünyasının, en eğlenceli performansının ödüllendirildiği, en uzun soluklu yarışma “Komedi Festivali”nde uzatmalı sevgilisi Arlene ile birlikte bugüne kadar defalarca birincilik ödülünü kazanmıştır. Ancak bu yıl Garfield tek başına yarışmak zorunda kalır. Çünkü çizgi roman dünyasına yeni adım atan yakışıklı kedi Ramone çok kısa sürede ortalığı kasıp kavurmakla kalmamış, inanılmaz bir hızla çok sayıda hayran edinmiş ve bu arada Garfield’ın uzatmalı sevgilisi Arlene’in de kalbini kazanmıştır. “Yükselen değer” Ramone ile Arlene’in birlikte sergilediği tango dansının izleyicilerin büyük beğenisini ve takdirini kazanması üzerine Garfield ümitsizliğe kapılır ve eski popülerliğini elde edebilmek için çareler aramaya başlar.Bu amaçla da Garfield ile sadık dostu Odie, Garfield’a “Komedi Festivali” Birincilik Ödülü’nü kazandıracağı söylenen efsanevi “komik su”yu bulmak için bir yolculuğa çıkarlar. Bu suyun, dünyanın ilk komedyeni Freddy Frog’u yarattığı söylenmektedir. Yolculuk boyunca çeşitli sınavlardan geçen, çeşitli engellerle karşılaşan  kahramanlarımız (Garfield ile Odie), sonunda Freddy Frog’la tanışmayı başarırlar. Freddy  Frog ihtiyaç duyduğu mizah gücünün aslında kendi içinde olduğunu Garfield’ın anlamasına yardımcı olur. Garfield artık ne pahasına olursa olsun Komedi Festivali yarışmasına geri dönmelidir. Bunu yapmadığı takdirde “yükselen değer” Ramone hem yarışmayı, hem de kızı(Arlene) kazanacaktır. Ancak efsanevi “komik su” Garfield’ın yarışmayı kazanmasına yetecek midir?


indir.jpg (654×98)


Garfield Süper Kahraman – Garfield’s Pet Force 2009 Türkçe Dublaj İndir


garfield-super-kahraman-2009-turkce-dublaj-indir-2


Orijinal İsim: Garfield’s Pet Force


Normal İsim: Garfield Süper Kahraman


Yapımı: 2009, ABD


Tür: Animasyon, Aile, Komedi , Seri ,


Süre: 73 Dakika


Yönetmen: Kyung Ho Lee


Oyuncular:


Senaryo: Jim Davis


Yapımcı: John Davis, Ash R. Shah


Özet:


Herkesin çok sevdiği, tembel kedi Garfield’ın başrol oynadığı bu boyutlar arası macerada Karikatür Dünyası, Çizgi Roman Dünyası’yla tanışıyor ilk defa. Dünyada hiçbir şey Garfield’ın yemeden başka bir şeye kalkışmasını sağlayamaz, ta ki süper-kedi Garzooka Çizgi Roman evreninden Karikatür Dünyası’na ürkütücü haberlerle birlikte düşene kadar — süper kötü Vetvix barışçıl Dorkon gezegenine saldırmış, hem Çizgi Roman hem de Karikatür evrenini işgal etmesine yardımcı olacak bir icadı çalmıştır. İcat ne mi? Altı üstü bir molekül karıştırma aleti (adı Molkar Silahı), herhangi iki nesnenin, hatta insanların moleküllerini birbirine karıştırabilen bir alettir bu! Ve bu silahla vurulanlar, Molkar Silahı’nı ateşleyenin kontrolü altına girmektedir. Ama Molkar Silahı için gerekli gücü sağlayabilmesi için, Vetvix Garzooka’nın büyük bir akıllılık ederek çaldığı ve Karikatür Dünyası’na kaçırdığı Klopman Kristali’ne ihtiyaç duymaktadır. Vetvix öfkeden kudurmuş bir halde Garzooka’yı aramaktadır ve bu kristali ele geçirirse, Garfield yaşadıkları dünyayı kurtarmak adına verilecek bir savaşta kendisinin süper kahraman emsali olan Garzooka’ya katılma iradesini ve azmini göstermediği takdirde… Karikatür Dünyası’nın tüm sakinleri Molkar Silahı’yla vurulma ve dolayısıyla Vetvix’in kontrolü altına girme tehlikesi altında kalacaktır…


indir.jpg (654×98)



Garfield 1 - 2 - 3 - 4 Boxset Türkçe Dublaj İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder