23 Mart 2015 Pazartesi

Mutlu Aile Defteri 2013 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Mutlu Aile Defteri 2013 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Mutlu Aile Defteri 2013 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 08 Şubat 2013


Yapımı : 2013 – Türkiye


Tür : Dram ,  Komedi


Süre: 94 Dak.


Yönetmen : Nihat Durak


Oyuncular : Binnur Kaya ,  Büşra Pekin ,  Tuncel Kurtiz ,  İlker Aksum ,  Öner Erkan


Senaryo : Ali Demirel ,  Volkan Sümbül ,  Emre Özdür


Yapımcı : Timur Savcı ,  Tims Productions


Sert ve otoriter bir mizaca sahip Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk günün birinde damdan düşer. Bu olay yıllar önce kendisinden koşa koşa kaçmış olan evlatlarını yeniden aynı çatı altında buluşturur. Yıldırım Bey artık daha güçlü, daha hızlı ve daha öfkelidir. Ve çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmakta kararlıdır. Çocukları ise yalanlarını sürdürmeye çalışırken her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır. Kafası gittikçe karışan Yıldırım bey, yalanların, dolanların hangisi kime ait bir süre sonra ayırt edemez olur.

Aslında önemli olan ise, en sonunda bu beş benzemez insanın tekrar aile olmayı başarıp Mutlu Aile Defteri’nde yer alıp alamayacaklarıdır?

Bu film, o çatı altında yaşanacakların komik ve sevgi dolu hikayesidir.


Sert bir mizaca sahip Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk günün birinde damdan düşer. Bu olay yıllar önce kendisinden kaçmış olan evlâtlarını yeniden aynı çatı altında buluşturur. Yıldırım Bey artık çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmaya kararlıdır. Çocukları ise yalanlarını sürdürmeye çalışırken her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır. Aslında önemli olan tekrar aile olmayı başarmaktır.


 



Mutlu Aile Defteri 2013 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder