25 Mart 2015 Çarşamba

Pan"ın Labirenti 2006 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Pan’ın Labirenti – El laberinto del fauno 2006 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Pan


Vizyon Tarihi: 06 Nisan 2007


Yapımı : 2006 – Meksika ,  İspanya


Tür : Dram ,  Fantastik


Süre: 118 Dak.


Yönetmen : Guillermo del Toro


Oyuncular : Ivana Baquero ,  Maribel Verdu ,  Doug Jones ,  Ariadna Gil ,  Sergi López


Senaryo : Guillermo del Toro


Yapımcı : Guillermo del Toro ,  Alfonso Cuarón


Diğer Adı : Pan’s Labyrinth


Hellboy, Devil’s Backbone ve Blade 2 filmlerinin yönetmeni Guillermo Del Toro’nun merakla beklenen filmi Labirent (El Laberinto del Fauno – Pan’s Labyrinth), 2006 Cannes Film Festivali’ne Altın Palmiye için yarıştı. Del Toro’nun merakla beklenen filmi Labirent, İkinci Dünya Savaşı sonrasında geçen fantastik bir yolculuğun hikâyesi. 10 yaşındaki Ofelia yeni taşındığı evin arka bahçesinde esrarengiz bir labirent keşfeder. Labirentin içerisinde yaşayan Pan adındaki yaratık küçük kızın tüm yaşamını değiştirecektir.


1944 yılı. İspanya.


10 yaşındaki Ofelia, hamile annesi ile beraber üvey annesi Yüzbaşı Vidal’ın ormanın içerisinde asilerle savaştığı karargahına taşınmak zorunda kalır. Bu durumdan hiç hoşnut olmayan Ofelia, evin arka bahçesinde esrarengiz bir labirent keşfeder. Labirentin içerisinde yaşayan Pan adındaki yaratık küçük kızın tüm yaşamını değiştirecektir. Pan, Ofelia’ya aslında bir prenses olduğunu ama sadakatini kanıtlamak için üç korkunç görevi tamamlaması gerektiğini söyler. Başarılı olamadığı takdirde, gerçek prenses olduğunu asla kanıtlayamayacak ve geröek babası olan kralı bir daha asla göremeyecektir.


Guillermo Del Toro, “Mimic”, “Blade 2¨ ve “Hellboy” gibi çok başarılı işlere imza attıktan sonra uzun zamandır çekmek için fırsat kolladığı Pan’ın Labirenti ile hzuurlarınızda. Görsel atnosferi ile dudak uçuklatan bu muhteşem film, İkinci Dünya Savaşı’nın sonlarında faşist yönetimin idaresi altındaki İspanya’da geçen fantastik bir masal. Ama sizi uyarıyoruz: Bu masal, sizin bildiğiniz masallara hiç ama hiç benzemiyor.


 



Pan"ın Labirenti 2006 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder