28 Mart 2015 Cumartesi

Yusuf Yusuf 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Yusuf Yusuf 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Yusuf Yusuf 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 26 Aralık 2014


Yapımı : 2014 – Türkiye


Tür : Komedi


Süre: 93 Dak.


Yönetmen : Ersoy Güler


Oyuncular : Ali Sunal ,  Sinem Öztürk ,  Oya Başar ,  Burak Satıbol ,  Tuğçe Özbudak


Senaryo : Ersoy Güler


Yapımcı : Ali Gündoğdu


Diğer Adı : Yusuf ve Yusuf


Yusuf & Yusuf’ta, çocukluğundan beri otomobil yarışlarına ilgi duyan, hep rallici olma hayalleri kuran, ancak hayat şartlarına yenilip Ankara’da dolmuş şoförlüğü yapmaya başlayan Yusuf’un, dolmuşuna binen bir suikastçiyi engelleme çabalarını izleyeceğiz. Üstelik bu suikastçinin de adı Yusuf’tur. Yapımcılığını Süreç Film, Ali Gündoğdu’nun üstlendiği filmin yönetmeni ise “Sağ Salim”in de yazarı ve yönetmeni olan Ersoy Güler…


Çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve araba yarışçısı olmanın hayalleriyle yaşayan Yusuf ‘a gerçek hayat, hayalleri konusunda pek de cömert davranmaz. Ankara’da dolmuş şoförlüğü yapan Yusuf, tam bir modifiye tutkunudur.


Bir gün yine dolmuş sürdüğü esnada bir papazı arabasına alır. Ancak bu papaz görünümlü adam, o gün Ankara’ya gelen Papa’ya suikast düzenlemek isteyen Yusuf adında bir militandır. Artık iki Yusuf aynı dolmuşun içindedir ve biri can almaya çalışırken diğeri can kurtarmak için çabalayacaktır.


Ersoy Güler’in senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerini Ali Sunal, Burak Satıbol ve Oya Başar paylaşıyor.


 



Yusuf Yusuf 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder