23 Mart 2015 Pazartesi

Parker 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Parker 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Parker 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 25 Ocak 2013


Yapımı : 2013 – ABD


Tür : Aksiyon ,  Gerilim ,  Suç


Süre: 118 Dak.


Yönetmen : Taylor Hackford


Oyuncular : Jason Statham ,  Jennifer Lopez ,  Nick Nolte ,  Michael Chiklis ,  Clifton Collins Jr.


Senaryo : John J. McLaughlin


Yapımcı : Taylor Hackford ,  Sidney Kimmel


Yönetmenliğini Şeytanın Avukatı, Ray gibi ödüllü yapımlara imza atmış olan Oscarlı sinemacı Taylor Hackford’ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin baş rolünde Jason Statham yer alıyor.Jennifer Lopez,Nick Nolte ve Michael Chiklis ise öne çıkan diğer isimler.

Donald Westlake’in uzun soluklu roman serisinden uyarlanan film, işinde ‘merhametiyle’ ün yapmış hırsız Parker’ı odak noktasına alıyor. Zira Parker, paraya ihtiyacı olan insandan ‘çalmamakla’ tanınan, ahlaki değerleri de olan bir hırsız! Üstelik karşısına büyük bir mücevher soygunu fırsatı da çıkıyor ama Parker bu teklifi önce reddediyor. Sonra da karşısına çıkan emlakçı Leslie’nin planı yeniden teklif etmesiyle soyguna dahil oluyor!


Jason Statham ve Jennifer Lopez, Donald E. Westlake’in çok satan roman serisinde uyarlanan PARKER’da başroldeler!


Parker (Jason Statham) kişisel ahlak kuralları olan profesyonel bir hırsızdır. Bu kurallardan bazıları şunlardır: Hırsızlığın altından kalkamayacak insanlardan hiçbir şey çalma, hak etmeyen insanlara acı çektirme. Ancak son soygununda, ekibi onu aldatır ve parasını çalarak onu ölüme terk eder.


Eski çalışma arkadaşlarının böyle bir şey yaptıklarına pişman olmasını sağlamak isteyen Parker onları zengin ve ünlülerin oyun alanı olan ve ekiptekilerin en büyük soygunu yapmayı planladıkları Palm Beach’e kadar takip eder. Zengin bir Teksaslı kılığına giren Parker yanına bilgili birini alır: Leslie (Jennifer Lopez). Leslie maddi sıkıntı yaşayan ama güzel, akıllı ve hırslı bir kadındır. Parker ve Leslie soygunda çalınacak parayı çalmak ve daha sonra ortadan kaybolmak için bir plan yaparlar.


 



Parker 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder