6 Ocak 2016 Çarşamba

Üç Harfliler 1 - 2 Boxset Yerli Film Ücretsiz Full indir

Üç Harfliler 1 – 2 Boxset Yerli Film Ücretsiz Full indir


Üç Harfliler 1 - 2 Boxset Yerli Film Ücretsiz Full indir


Üç Harfliler Marid 2010 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Üç Harfliler Marid 2010 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 24 Eylül 2010


Yapımı : 2010 – Türkiye


Tür : Gerilim ,  Gizem ,  Korku


Süre: 80 Dak.


Yönetmen : Arkın Aktaç


Oyuncular : Özgür Özberk ,  Gülseven Yılmaz ,  Taner Ertürkler ,  Serap üstün ,  Kayra Simur


Senaryo : Murat Toktamışoğlu


Yapımcı : Alper Mestçi ,  Serkan Balbal


Çocukluğunuzda yaşadığınız bir kabus 20 yıl sonra tekrar başlasa, öteki alemden gelen belalı bir varlık size, sevdiklerinize musallat olsa ve bir gece boyunca korkutucu, güçlü ve vahşi varlığın oyunlarına teker teker kurban olsanız kendinizi nasıl hissedersiniz?


Arkın Aktaç’ın yönettiği ve Gülseven Yılmaz, Özgür Özberk, Ufuk Aşar ile Serap Üstün’ün oynadığı Üç Harfliler: Marid, 24 Eylül 2010’da Tiglon Film dağıtımıyla Dada Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


“Arapça orijinali Mısır, Kahire İskenderiye Kütüphanesi’nde bulunan İmam-ı Şibli’nin ünlü eseri Cinlerin Esrarı 880 yılında yazıldı. Kitabın Türkçe ilk baskısı 1979 yılında yayınlandığında büyük tartışmalara neden oldu. Kitapta yer alan “Cin Çağırma Metotları” bölüm, insanların cin çağırma çabaları nedeniyle 1980 yılında kitaptan çıkartıldı…”


Ayla (Gülseven Yılmaz) kocası Serkan (Özgür Özberk) ile mutlu bir çifttir. Ayla 11 yaşında (Kayra Simur) öteki alemden gelen bir varlığın musallat olması ile kabus dolu bir üç gün yaşamıştır. O günlerden bu günlere en önemli koruyucusu olan muskasını önceki gün kaybettiği için kendini korumasız ve çaresiz hissetmektedir. Serkan yeni bir muska yazması ve Ayla’yı rahatlatması için bu konularda ismi bilinen İzzet Hoca’yı (Ufuk Aşar) o akşam eve davet eder. Akşam yakın arkadaşları Meltem (Serap Üstün) ve Cem de (Taner Ertürkler) geleceklerdir. Ayla’nın yeniden başlayan kabusları ile herkesin aynı gece Ayla ve Serkan’ın evinde yaşayacağı kabus dolu dakikalar öteki alemden gelen varlığın gücünü ve zalimliğini herkese gösterecektir.


indir.jpg (654×98)


Üç Harfliler 2 Hablis 2015 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Üç Harfliler 2 Hablis 2015 Yerli Film Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 14 Ağustos 2015

Yapımı : 2015 – Türkiye

Tür : Gerilim , Korku , Seri ,

Yönetmen : Murat Toktamışoğlu

Oyuncular : Cansu Fırıncı , Kısmet Ekin Tekinbaş , Ezgi Fidancı

Senaryo : Kemal Kaplanoğlu

Yapımcı : –

Diğer Adı : 3 Harfliler 2


2010’da vizyona giren ve yönetmenliğini Arkın Aktaç’ın üstlendiği korku ve gerilim filmi 3 Harfliler: Marid seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaşmış ve yaklaşık 140 bin kişi tarafından izlenmişti. Başrollerde Özgür Özberk ve Gülseven Yılmaz’ı izlediğimiz yapım kaybolan bir muskanın ardından genç bir kadına musallat olan br yaratığın dehşetini beyazperdeye taşıyordu. Bu filmde ise mutlu bir ailenin eski ve metruk bir eve taşınmasının ardından hayatlarının bir felakete sürüklenmesi anlatılıyor.

2010´da vizyona giren Üç Harfliler: Marid’le başlayan kabus, 5 yıl sonrasında devam ediyor…

Ablanız, anneniz, babanız ve dedenizle beraber yaşadığınız mutlu, mesut bir aileniz var. Bu mutlu tablo terkedilmiş harap bir evin bugüne getirdikleriyle değişiyor. Çocukluk merakınız bir anda kabusunuz oluyor. Ablanız artık bir yabancı ve ondan korkuyorsunuz. Sadece siz değil tüm ailenizin hayatını kabusa çeviriyor.

Adlarını anmaktan bile çekindiğiniz varlıklar tüm ailenizin kaderini sonsuza dek değiştiriyor. Sizin onlara inanmamanız onları yok etmiyor. İnanmasanız da, adlarını anmasanız da onlar hep sizle beraberler. Her yerdeler, sizi görüyorlar ve izliyorlar ama siz onları göremezsiniz. Kendilerini size göstermeye karar verirlerse bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Bir kere hayatınıza girerlerse asla çıkmazlar.


indir.jpg (654×98)



Üç Harfliler 1 - 2 Boxset Yerli Film Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder