20 Eylül 2016 Salı

Alis Harikalar Diyarında 1 - 2 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Alis Harikalar Diyarında 1 – 2 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


alis-harikalar-diyarinda-1-2-boxset-turkce-dublaj-ucretsiz-full-indir


Alis Harikalar Diyarında – Alice in Wonderland 2010 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


alis-harikalar-diyarinda-2010-turkce-dublaj-ucretsiz-full-indir-2


Vizyon Tarihi: 05 Mart 2010

Yapımı : 2010 – ABD

Tür : Aile , Fantastik , Macera , Seri ,

Süre: 108 Dak.

Yönetmen : Tim Burton

Oyuncular : Johnny Depp , Helena Bonham Carter , Anne Hathaway , Alan Rickman , Mia Wasikowska

Seslendirenler : Christopher Lee , Volkan Severcan , Timothy Spall , Imelda Staunton , Sefa Zengin

Senaryo : Linda Woolverton

Yapımcı : Tim Burton , Richard D. Zanuck


Alice Harikalar Diyarı’nda yeniden çevriminde güçlü kız imajı baz alınarak Tim Burton tarafından seyircinin karşısına çıkarılıyor. Linda Woolverton’ın çocuk romanından uyarlanan yapım 17 yaşındaki Alice’in sosyeteye tanıtım partisinde beyaz bir tavşanı takip ederek kendini harikalar diyarında bulmasıyla başlıyor. Aslında 10 sene öncesinde de ziyaret ettiği yeri ikinci ziyaretinde hatırlamıyor bile.Harikalar Diyarı’nda Alice’i karşılayanlar arasında Mad Hatter karakterini canlandıran Johnny Depp de mevcut. Bu yapımda Johnny Depp ve Tim Burton yedinci kez bir araya geliyorlar. Yine Tim Burton’ın ayrılmaz oyuncu ekibinden, aynı zamanda eşi olan Helena Bonham Carter’da Kırmızı Kraliçeyi canlandırıyor. Sürpriz olarak ise oyuncu kadrosunda 2009 Oscar ödül töreninde En iyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday gösterilen Anna Hataway de mevcut.


Walt Disney Pictures ve yenilikçi yönetmen Tim Burton’dan epik bir 3D fantastik macera, tüm zamanların en çok sevilen masallarından birinin büyülü ve düşsel değişimi: Alis Harikalar Diyarında…


Johnny Depp Çılgın Şapkacı ve Mia Wasikowska küçük bir kız olarak ilk kez karşılaştığı garip dünyaya geri dönen, çocukluk arkadaşları Beyaz Tavşan, Tweedledee ve Tweedledum, Fare, Tırtıl, Cheshire Kedisi ve elbette Çılgın Şapkacı’yla yeniden bir araya gelen 19 yaşındaki Alis rolünde…


Alis gerçek kaderini bulmak için fantastik bir yolculuğa çıkar ve Kupa Kraliçesi’nin korku krallığına son verir…


indir.jpg (654×98)


Alis Harikalar Diyarında 2 Aynanın İçinden – Alice Through the Looking Glass 2016 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


alis-harikalar-diyarinda-2-aynanin-icinden-2016-turkce-dublaj-ucretsiz-full-indir-2


Vizyon Tarihi: 27 Mayıs 2016

Yapımı : 2016 – ABD

Tür : Aile , Aksiyon , Fantastik , Macera , Seri ,

Süre: 108 Dak.

Yönetmen : James Bobin

Oyuncular : Mia Wasikowska , Johnny Depp , Helena Bonham Carter , Anne Hathaway , Sacha Baron Cohen

Seslendirenler : Alan Rickman , Michael Sheen , Timothy Spall , Toby Jones , Stephen Fry

Senaryo : Linda Woolverton

Yapımcı : Tim Burton , Joe Roth

Diğer Adı : Alis Harikalar Diyarında 2, Alice in Wonderland: Through the Looking Glass, Alice in Wonderland 2


Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska) babasının peşinden 3 yıl denizlerde seyahat ettikten sonra Londra’ya dönmek üzere yola koyulur. Hayatının geri kalanında ne yapacağı konusunda bir fikri yoktur. Bu esnada bulduğu bir sihirli ayna marifeyitle yeniden Harikalar Diyarı’na döner. Alice eski arkadaşlarıyla yeniden buluşur, ancak Çılgın Şapkacı’da (Johnny Depp) bir tuhaflık vardır. Her zamankinden daha asabi bir haldedir. Arkadaşını tekrar eski haline getirebilmek için geçmişe giden Alice, zamana karşı büyük bir mücadele verecektir.


Disney’in “Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden” filminde Lewis Carroll’un sevilen hikayeleriyle unutulmaz karakterlerinin yepyeni ve benzersiz maceraları anlatılıyor. Alis yeraltının tuhaf dünyasına dönüyor ve Çılgın Şapkacı’yı kurtarmak için zamanda geçmişe yolculuk ediyor.


Tim Burton tarafından yaratılan ve 2010’da beyaz perdede gösterime giren “Alis Harikalar Diyarında” filmindeki bu muhteşem dünyaya kendi eşsiz vizyonunu katan James Bobin’in yönetmenliğinde çekildi. Filmin senaryosu Linda Woolverton tarafından yazıldı ve filmde Lewis Carroll tarafından yaratılan karakterler yer alıyor.


Yapımcılığı Joe Roth, Suzanne Todd ve Jennifer Todd ve Tim Burton’a ve başyapımcılık ise John G. Scotti’ye ait. “Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden” filmi dünya çapındaki kapalı gişe fenomeni yıldızları olan Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska ve Helena Bonham Carter’la birlikte seslendirmede Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen ve Timothy Spall’ı bir araya getiriyor.


Ayrıca bu filme giren yeni karakterler de var: Çılgın Şapkacı’nın babası Zanik Hightopp (Rhys Ifans) ve yarı insan yarı saat, garip bir yaratık olan Zamanın kendisi (Sacha Baron Cohen). Alis Kingsleigh (Wasikowska) son birkaç yılını babasının adımlarını takip ederek geçiriyor ve açık denizlere seyahat ediyor. Londra’ya dönüş yolunda sihirli bir aynayla karşılaşıyor ve yerlatının fantastik dünyasına dönerek arkadaşları olan Beyaz Tavşan (Sheen), Absolem (Rickman), Cheshire Kedisi (Fry) ve kendisi olmayan Çılgın Şapkacı’yla (Depp) karşılaşıyor.


Şapkacı büyüklüğünü kaybettiği için Mirana (Hathaway) Alis’i zamana hükmeden Büyük Saat’in odasının içersindeki Renkküreyi ödünç almak üzere bir yolculuğa gönderiyor. Geçmişe giden Alis, hayatlarının farklı dönemlerindeki dostları ve düşmanlarıyla karşılaşıyor ve zaman dolmadan önce Şapkacı’yı kurtarmak için amansız bir mücadeleye giriyor.


indir.jpg (654×98)



Alis Harikalar Diyarında 1 - 2 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder