30 Eylül 2016 Cuma

Mirillis Action 1.31.3 Ücretsiz Full Sürüm indir

Mirillis Action 1.31.3 Ücretsiz Full Sürüm indir


mirillis-action-1-31-3-ucretsiz-full-surum-indir-2


Action! programı ekranımızda yer alan görüntülerin video kaydını gerçekleştirebilmek için hazırlanmış ve sistemimizi muadillerine göre çok daha az yoran bir kayıt uygulaması.


Programın HD video ve ses kaydı yapabilme gibi özelliklerinin yanında pek çok niteliği bulunuyor. Bunlar arasında kayıt sırasında saniye başına kare (FPS) adedi, ekranda kare sayısının gösterilmesi, oyun ve masaüstü çekimleri için farklı seçenekler ve resim olarak ekran görüntüsü alma seçenekleri yer alıyor. Sosyal medyada videolarınızı hızlıca paylaşabilmeniz için hazırlanmış şablonlar da unutulmamış.


Mirillis Action! çok yetenekli bir programdır. Ünlü yapımcı şirket Mirillis’in Splash oynatıcısından sonra piyasaya sürdüğü HD Multimedia Kaydedici/Yakalayıcı yazılımı oldukça popüler olacağa benziyor. Mirillis Action! hızlı ve esnek yapısıyla masaüstünde yaptığınız tüm işlemleri HD kalitesinde sesli ve görüntülü video olarak kaydedebilirsiniz (1080p FullHD, 720p, 480p). Video kaydı adına ihtiyacınız olan herşeyi bu programda bulacaksınız. Mirillis Action! ile oyunlardan HD Video Kaydı yapabilirsiniz. Hemde hiç takılma donma ve yavaşlama olmadan. Yine Mirillis Action! ile webde izlediğiniz bir videoyu da bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. kaydettiğiniz videoları tüm popüler cihazlara uygun formata dönüştürebilirsiniz. Bu videoları Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz. Bilgisayardan ses kaydı yapabilir, ekrandan istediğinz bölgenin veya oyun içinden görüntü alabilirsiniz. Bunların hepsini bu yetenekli program ile yapabiilirsiniz.


 



Mirillis Action 1.31.3 Ücretsiz Full Sürüm indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder