30 Eylül 2016 Cuma

Microsoft Office 2016 Ücretsiz Tam Sürüm Katılımsız Tek Link Full indir

Microsoft Office 2016 Ücretsiz Tam Sürüm Katılımsız Tek Link Full indir


microsoft-office-2016-ucretsiz-tam-surum-tek-link-full-indir


Microsoft Office 2016, yıllardır pek çok bilgisayar kullanıcısı tarafından severek kullanılan ofis programı paketleri arasında yer alıyor ve yeni sürümüyle birlikte oldukça güzel görünen bir hale büründüğünü söyleyebilirim. Her ne kadar Office 2013’ten çok büyük bir farka sahip olmasa da programın henüz beta aşamasında olduğunu ve bu nedenle tüm özelliklerinin tam olarak çalışmadığını da belirtmek gerek.


Office 2016’da gerçekleşen en büyük değişimlerden bir tanesi, Lync servisinin artık İş için Skype olarak adlandırılmış olması. Böylece yine Microsoft’un sahip olduğu Skype servisinin Office içerisine daha fazla entegrasyonu sağlanabiliyor ve kullanıcılara bütünleşik bir deneyim sunulabiliyor.


Bunun yanında programın yardım seçeneklerinde de büyük bir değişim görebiliyoruz. Geçmişte olduğu gibi yazılı yardım yerine aktif bir yardıma sahip olan Office 2016, herhangi bir konuda arama yaptığınızda size direkt olarak o fonksiyonu uygulama seçeneğini sunuyor. Dolayısıyla herhangi bir adım takip etmeye gerek kalmadan istediğiniz işlemi hemen gerçekleştirebiliyorsunuz.


Elbette Microsoft Office 2016 içerisindeki Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve diğer tüm ürünlerde varolan yeteneklerin geliştirilmesi de unutulmamış. Özellikle müşteri analizi, rakip analizi gibi işlerde kullanılabilen ve önceki sürümlerde maalesef ek olarak satın alınan bazı araçlar bu sürümün dahili olarak barındırdıkları arasında yer alıyor.


DİKKAT : Kurulum çok kolaydır sadece çift tıklayın ve kurulum tamamlandı mesajı gelene kadar arkanıza yaslanın full süeüm olarak kurulacaktır.



Microsoft Office 2016 Ücretsiz Tam Sürüm Katılımsız Tek Link Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder