30 Mayıs 2015 Cumartesi

Aşk Sana Benzer 2015 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Aşk Sana Benzer 2015 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Aşk Sana Benzer 2015 Yerli Film Ücretsiz Full indir (2)

Vizyon Tarihi:

23 Ocak 2015


Yapımı :

2015 – Türkiye


Tür :

Dram ,  Romantik


Yönetmen :

A. Taner Elhan


Oyuncular :

Fahriye Evcen ,  Burak Özçivit ,  Yavuz Bingöl ,  Selim Bayraktar ,  Kaya Akkaya


Senaryo :

Bedia Ceylan Güzelce


Yapımcı :

Taff Pictures


Ali (Burak Özçivit), Ege’de bir balıkçı kasabasında aile yadigarı restoranı kaybetmemek için büyük bir mücadele vermektedir. Bir gün nereden geldiği, nereye gideceği belli olmayan bir kız gelir kasabaya: Deniz (Fahriye Evcen)

Geçmişinden kaçan Deniz ve Ali arasında büyük bir aşk başlar. Kasabanın sakinleri dondurmacı Nebahat, manav Ayhan, balıkçı Yaşar, Saadet ve Yusuf Baba bu büyük aşkın şahididir. Ancak Deniz’in karanlık geçmişi mutlu olmalarının önünde en büyük engeldir.


Ege’de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ve Ali’nin aşkına dondurmacıdan manava kadar kasabanın pek çok sakini şahittir. Bu sıcak Ege kasabası, kendisi gibi bir aşka tanıklık ederken, Deniz’in geçmişinden gelenler onun ve aşkının peşini bırakmayacaktır.


Oyuncu Burak Özçivit’in aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği projede, başrolü güzel oyuncu Fahriye Evcen ile paylaşıyor. Kadroda onlara eşlik eden diğer isimlerse Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl, Birsen Dürülü, Kaya Akkaya, Şamil Kafkas ve Burçin Işık. Bedia Ceylan Güzelce’nin senaryosuna imza attığı romantik dram filminin yönetmeni ise A. Taner Elhan.


 



Aşk Sana Benzer 2015 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder