30 Mayıs 2015 Cumartesi

Dehşet Gezegeni 2007 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Dehşet Gezegeni – Planet Terror 2007 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Dehşet Gezegeni 2007 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)

Vizyon Tarihi:

27 Temmuz 2007


Yapımı :

2007 – ABD


Tür :

Aksiyon ,  Gerilim ,  Korku


Süre:

191 Dak.


Yönetmen :

Robert Rodriguez,  Eli Roth


Oyuncular :

Bruce Willis ,  Kurt Russell ,  Danny Trejo ,  Rose McGowan ,  Josh Brolin


Senaryo :

Robert Rodriguez ,  Rob Zombie


Yapımcı :


SIN CITY – GÜNAH ŞEHRİ filminin yönetmeni Robert Rodriguez, bu sefer yıllardır kendine örnek aldığı filmlerdeki korku tarzını harmanlayarak karşımıza çıkıyor.

William ve Dakota Block (Josh Brolin ve Marley Shelton) bir gece arka bahçelerinde dolaşan insanlar olduğunu fark ederler. Evlerinden çıktıklarında kasabadaki insanların garip davranmaya başladıklarını keşfederler. İnsanlar yavaş yavaş saldırganlaşmaya başlamışlardır. Bu saldırılar sırasında bacağı kopan dansçı Cherry (Rose McGowan) ve eski erkek arkadaşı Wray (Freddy Rodriguez), William ve Dakota’yla birlikte kasabada umutsuzca dolaşmaya başlarlar ve kasabada yaşanan bir patlama sonucu ortaya çıkan gazın insanları cani yaratıklara dönüştürdüğünü keşfederler.

PLANET TERROR’da Michael Biehn, Jeff Fahey, Naveen Andrews, Stacy Ferguson ve Michael Parks da rol alıyor.


William ve Dakota Block, bir gece arka bahçelerinden gelen seslerle uyanırlar. Neler olduğunu anlamak için dışarı çıktıklarında karşılaştıkları manzara dehşet vericidir.


Yaşanan bir patlama sonucu, ortalığa garip bir gaz yayılmıştır ve bu gazı soluyan insanlar, şiddet düşkünü canilere dönüşmüşlerdir. Giderek saldırganlaşan insanlar ortalığa dehşet saçmaktadırlar. Saldırılar sırasında bacağı kopan dansçı Cherry ve eski erkek arkadaşı Wray’nin de William ve Dakota’ya katılması ile birlikte olayların gizemini araştırmaya başlarlar.


 



Dehşet Gezegeni 2007 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder