30 Mayıs 2015 Cumartesi

Mandıra Filozofu 2 İstanbul 2015 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Mandıra Filozofu 2 İstanbul 2015 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Mandıra Filozofu 2 İstanbul 2015 Yerli Film Ücretsiz Full indir (2)

Vizyon Tarihi:

13 Mart 2015


Yapımı :

2015 – Türkiye


Tür :

Komedi , Seri ,


Yönetmen :

Müfit Can Saçıntı


Oyuncular :

Müfit Can Saçıntı ,  Kemal Kuruçay ,  Birol Güven ,  Mahir İpek ,  Alper Düzen


Senaryo :

Birol Güven ,  Müfit Can Saçıntı


Yapımcı :

Birol Güven


Mandıra Filozofu bu kez de İstanbulluların kafasını karıştırmaya geliyor. Bodrum’un Çökertme köyünde, bir lokma bir hırka yaşayan Mustafali, İstanbul üzerinden modern dünya ile hesaplaşıyor.


İlki 2014 yılının nisan ayında vizyona giren ve yaklaşık 1 milyon seyirciyi sinema salonuna çekmeyi başaran Mandıra Filozofu filminin devamı niteliğindeki yapım; bu sefer İstanbul’u ve İstanbul’da yaşayan insanları hedef alıyor.

Bodrum’un Çökertme köyünde, kendi halinde, mütevazi bir yaşam sürdüren, tüm dünyevi hırslardan arınmış bir şekilde “bir lokma bir hırka” düsturuna da sadık yaşayan sempatik kahramanımız Mustafali; bu filmle birlikte her geçen gün daha da büyüyen İstanbul şehri üzerinden, modern dünyanın karşısına çıkarak hesaplaşıyor. Yıllar önce kendisini ve annesini terk eden babasının hastalığı nedeniyle büyük şehire gelmek zorunda kalan Mustafali, metropol insanının da ezberlerini bozmakta gecikmiyor.


Devam filminin yapımcılığını Mint Prodüksiyon üstlenirken, senaryo yine Birol Güven’e ait. Filmin yönetmen koltuğunda ise başrolde de seyrettiğimiz Müfit Can Saçıntı oturuyor.


 



Mandıra Filozofu 2 İstanbul 2015 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder