18 Şubat 2016 Perşembe

James Bond Spectre 007 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

James Bond Spectre 007 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


James Bond Spectre 007 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 06 Kasım 2015

Yapımı : 2015 – İngiltere , ABD

Tür : Aksiyon , Casusluk , Macera , Suç , Seri ,

Süre: 148 Dak.

Yönetmen : Sam Mendes

Oyuncular : Daniel Craig , Ralph Fiennes , Monica Bellucci , Ben Whishaw , Christoph Waltz

Senaryo : John Logan , Ian Fleming , Barbara Broccoli , Michael G. Wilson

Yapımcı : Barbara Broccoli , Michael G. Wilson

Diğer Adı : Bond 24


Geçmişin tozlu sayfalarından kopup gelen bir mesaj, ajan Bond’u (Daniel Craig) önce Mexico City’ye, sonra Roma’ya götürür. Roma’da tehlikeli bir suçlunun dul eşi Lucia (Monica Bellucci) ile tanışır ve yine burada Spectre adında çok gizli ve tehlikeli örgütlenmeden haberdar olur.

Fakat Londra’da Bond’un ve M önderliğindeki MI6’in faaliyetleri tartışılır hale gelmiştir. Bond bu esnada Spectre’nin sırlarla dolu arka planını gün yüzüne çıkarabilmek için eski düşmanı Mr. White’ın kızı Madeleine (Lea Seydoux) ile temasa geçmeye çalışacaktır. Ve Spectre’nin merkezine yaklaştıkça, aradığı düşmanla arasında hiç bilmediği bir bağın varlığından da haberdar olacaktır.

24. James Bond filmi Spectre, Daniel Craig’in 4. James Bond filmi oldu.

Ian Fleming’in 007’si 24. defa sahneye çıkıyor. Geçmişten gelen şifreli bir ileti James Bond’u Mexico City’ye ve nihayetinde, kötü şöhretli bir suçlunun, yasaklı dulu, güzel Lucia Sciarra ile tanışacağı Roma’ya sürükler. Bond, sızdığı saklı bir toplantı neticeninde, Spectre -Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion / Karşı İstihbarat, Terörizm, İntikam, Gasp İçin Özel İdare- denilen tekinsiz bir örgütün varlığını ortaya çıkartır. Bond, Spectre’nin ağını ortaya dökebilecek ipuçlarına erişmek için, daha önceki düşmanı Mr White’ın kızı, Madeleine Swann’ı limitsizamca aramaktadır. Moneypenny ve Q’dan kıza erişmek için gizlice kendisine yardım etmelerini ister. Bond, Spectre’ye yaklaştıkça, erişmeye çalıştığı düşmanı Blofeld ile kendisi arasında, kan dondurucu bir bağ olduğunu öğrenecektir.


 



James Bond Spectre 007 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder