11 Şubat 2016 Perşembe

Kara Düzen 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Kara Düzen – Black Mass 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Kara Düzen 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 16 Ekim 2015

Yapımı : 2015 – ABD

Tür : Dram , Suç

Süre: 122 Dak.

Yönetmen : Scott Cooper

Oyuncular : Johnny Depp , Kevin Bacon , Benedict Cumberbatch , Peter Sarsgaard , Juno Temple

Senaryo : Mark Mallouk

Yapımcı : Brett Granstaff

Diğer Adı : Whitey Bulger


Güney Boston’da büyüyen iki çocukluk arkadaşı olan James ‘Whitey’ Bulger (Johnny Depp) ve John Connolly (Joel Edgerton) yıllar sonra yolları tekrar kesiştiğinde birbirlerini çok farklı noktalarda bulurlar: Bulger Boston’daki İrlanda mafyasının en önde gelen ismidir, Connolly ise FBI ajanı olmuştur. Terfi alabilmek için bölgenin bir diğer büyük gücü olan Angiulo Kardeşler çetesini çökertmek isteyen Connolly, bunun için Whitey’den yardım ister. Whitey de rakiplerini alt edebilmek için muhbirlik yapmayı kabul eder. Ancak bu tehlikeli işbirliği kısa süre içinde kontrolden çıkacak, bölge kaosa teslim olacaktır.

Hakkında 11 cinayet ve diğer suçlardan 2 kere müebbet cezası bulunan James ‘Whitey’ Bulger’ın hayatını konu alan ‘Black Mass’ filmi 16 Ekim’de vizyona girdi.

Kara Düzen – Güney Boston bölgesinin en azılı suçlularından olan Whitey Bulger, aynı zamanda eyalet senatörünün de erkek kardeşidir. Kendisini temiz çıkartmak için, bir mafya ailesine karşı FBI muhbiri olmayı kabul eder… Yönetmenliğini Scott Cooper’ın üstlendiği filmin uyarlama senaryosunda da Cooper’ın imzası var.


Filmde Whitey Bulger rolünde Johnny Depp seyrederken abisi Bill Bulger olaraksa Benedict Cumberbatch karşımıza çıkıyor. Yıldızlar kadrosunda ayrıca Joel Edgerton, Sienna Miller, Juno Temple, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard ve Kevin Bacon gibi hepsi ayrı birer başrol olan isimler yer alıyor.


 



Kara Düzen 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder