2 Şubat 2016 Salı

Pan 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Pan 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Pan 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 11 Aralık 2015

Yapımı : 2015 – ABD

Tür : Aile , Fantastik

Süre: 111 Dak.

Yönetmen : Joe Wright

Oyuncular : Hugh Jackman , Levi Miller , Rooney Mara , Garrett Hedlund , Amanda Seyfried

Senaryo : Jason Fuchs

Yapımcı : –


Öksüz bir çocuk olan Peter Pan, büyülü bir ada olan Varolmayan Ülke’de (Neverland) yerli halkın kurtarıcı umudu olur. Nitekim kehanete göre adayı yöneten korsan Karasakal’a isyan edecek çocuk, uçabilme yeteneğine sahip olacaktır.

JM Barrie’nin klasikleşmiş Peter Pan öyküsünün bu modern uyarlamasında Pan rolünde Levi Miller, Karasakal rolünde Hugh Jackman ve Kaptan Kanca rolünde Garrett Hedlund var.

Peter 12 yaşında, bastırılamaz ölçüde asi bir mizaca sahip, yaramaz bir çocuktur. Fakat tüm hayatını geçirdiği Londra’nın kasvetli yetimhanesinde bunların tercih edilen nitelikler olduğu pek söylenemez. Sonra, inanılmaz bir gecede, Peter yetimhaneden kaçırılıp; korsanların, savaşçıların ve perilerin olduğu Neverland (Varolmayan Ülke) adında fantastik bir dünyaya götürülür. Peter orada bir yandan müthiş maceralarla karşılaşıp ölüm-kalım savaşları yaparken, bir yandan da kendisini çok uzun süre öne yetimhaneye bırakmış olan annesinin sırrını çözmeye ve bu sihirli topraklarda hakkı olan yerini bulmaya çalışır. Savaşçı Tiger Lily ve James Hook adındaki yeni bir arkadaşla takım oluşturan Peter’ın Neverland’i kurtarmak ve sonsuza dek Peter Pan olarak anılacak hakiki bir kahraman olmak şeklindekİ gerçek yazgısını bulmak için acımasız korsan Blackbeard’ı yenmesi gerekmektedir.


 



Pan 2015 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder